Skip to content

Un ferm rumb cap a la sostenibilitat

FRIME, empresa B2B del sector de la pesca, consolidada però poc notòria, ens va encarregar el posicionament de marca i dotar-la d’una identitat basada en un discurs sòlid amb focus a la sostenibilitat.

Amb aquest objectiu, vam definir els valors de marca, la seva personalitat i el to, i vam construir un storytelling al voltant de l’ètica i el respecte als mars per una tonyina de primera qualitat sota el tagline “The Sustainable Tuna Company”.

Frime
  • Art Direction
  • Logo
  • Packaging
  • Rebranding
  • Webpage
Frime-02-cajas-2
Frime-04-camion

Transparent i clar

Vam construir una nova identitat visual que transmetés la imatge d’una empresa moderna, innovadora i professional que opera a tot el món.

Vam desenvolupar un estil gràfic fresc basat en el blau i el groc com a recordatori del mar i del producte estrella, la tonyina d’aleta groga, una combinació original a dins el sector. En últim lloc, vàrem comunicar la transparència i compromís ètic de l’empresa amb un sistema de pictogrames fàcils i molt visuals.

Frime-06-papeleria_OK

Packs que comuniquen
respecte i qualitat

Vam crear un packaging honest amb la prioritat de mostrar el producte com a protagonista absolut, i vam aplicar solucions de producció per minimitzar el seu impacte mediambiental. Màxim respecte per l’ingredient i pel mar.
Frime-7-pack-plato

Per una navegació fàcil

El disseny de la web va ser molt visual i immersiu per una experiència d’usuari intuïtiva i atractiva, tenint sempre en compte el posicionament SEO. Un lloc dirigit a professionals on trobar tota la informació vinculada al negoci i el seu compromís amb la responsabilitat social.
Play Video
Frime-10-iconos