Skip to content

L’art
d’evolucionar

Evolucionar no és deixar de ser qui ets, sinó millorar mantenint la teva essència. La marca Llongueras de coloració capil·lar ens va proposar rellançar la línia Color Advance amb l’objectiu de modernitzar la marca i millorar la seva percepció pública que havia quedat desactualitzada i fora dels codis de la categoria.

Vam redissenyar el packaging, vam realitzar l’espot televisiu i vam desenvolupar els materials de comunicació i punt de venda per evolucionar i actualitzar la marca en to, forma i codi.

Llongueras Color Advance
  • Communication
  • Packaging
  • Point of Sale
  • TV Spot
llongueras-02-antesydespues

Rejovenir
la coloració capil·lar a casa

L’elecció de colors contrastats com el negre i un singular verd llima juntament amb l’ús de l’hexàgon com a element central i l’enquadrament tancat de les models al packaging, transmet innovació, contundència i un aspecte distintiu al lineal.
Play Video

Empoderament
amb art

Vam plantejar un espot dinàmic i fresc amb una dona actual, segura i professional on per primer cop, es desvinculava la figura de Luis Llongueras de la marca. Per continuar capitalitzant la seva essència artística i genialitat, vam recuperar la seva firma artística com a element clau i vam crear un relat molt distintiu a la categoria sota el concepte “l’art a color”.
llongueras-04-pack
llongueras-05-layout
llongueras-06-pack
llongueras-10-story1
llongueras-11-story2
llongueras-12-story3

Una explosió de color de 360°

Vam traslladar l’esperit rejovenit de la marca a través d’una campanya de comunicació que va incloure televisió, digital, material print, punt de venda i accions promocionals.

Amb tot, vam complir l’objectiu de rellançament: 9 de cada 10 de les dones enquestades van considerar la marca i el producte més joves i moderns, i també respecte a la competència. (segons el focus group).

llongueras-07-pack
llongueras-09-expositor
llongueras-08-gloryfier