Skip to content

Una experiència
pels sentits

Dove ens va demanar el redisseny d’una línia de productes per a convertir la cura diària en una experiència de benestar superior. Una gamma amb un enfocament sensorial, amb beneficis més enllà dels funcionals, per respondre a la tendència postpandèmia de cura a casa.

Vam dissenyar un packaging i vam crear delicades il·lustracions amb el repte de transmetre un equilibri entre sensorialitat, color i premiumness, en harmonia amb l’essència de la marca on el blanc i la suavitat són elements clau.

Unilever
  • Dove
  • Art Direction
  • Digital Campaign
  • Packaging
dove-02-bodegon

L’equilibri entre
suavitat i sensorialitat

Dove és suavitat i fluïdesa, per això el cercle i les formes corbes són la base del disseny. Vam seguir una estructura neta amb una geometria pura i senzilla a la qual l’ingredient envolta el cercle central, transmetent així la sensació de cura. El resultat és un envàs blanc, identitat de la marca, i al seu cor un focus de color i vitalitat.
dove-03-branding

Delicatessen
pels sentits

L’ingredient és protagonista: per glorificar-lo i transmetre la seva abundància, sensorialitat i potència olfactiva, vam utilitzar un tractament fotogràfic preciosista, de colors vius i il·luminació envolupant amb riquesa de matisos. Un toc intens de vida i color a un bany d’escuma gustosa i plaent.

Una gamma
per a cada moment

Amb un codi de color vistós vam reforçar la diferenciació de les 4 gammes i els hi vam atorgar potència a través d’uns visuals molt sensorials sota el concepte d’experiència de regal i de benestar elevat per a cada moment.
dove-11-pack
dove-11.b-pack
dove-12-pack
dove-13-KV