Skip to content

El valor
de les cures

En el marc de la seva estratègia global enfocada a l’empoderament de la dona, Skeyndor va patrocinar la Copa del Món d’Hoquei i ens va confiar la campanya de comunicació.

Amb el repte de vincular bellesa i esport, vam donar una nova dimensió a les cures posant en valor el seu veritable significat universal, sense estereotips. Perquè a l’esport, també hi ha cura.

Skeyndor
  • Concept
  • Digital Campaign
  • Event Communication
  • Offline Communication
  • Spot
Play Video

Vam rodar la
força de l’invisible

L’esport té uns valors que transcendeixen a la victòria. Per això vam fer un espot amb la selecció espanyola focalitzant-nos en tots aquells moments invisibles que succeeixen abans i després del partit i que van més enllà del resultat final. Quan una cosa t’importa, la cuides, i així vam reflectir-ho en el concepte We care about the game.
SK-hockey-04-opi
SK-hockey-05-carteles

Un patrocini honest

Amb el tagline Proud Athlete’s Follower mostrem la filosofia del patrocini en una verbalització que prescindeix de les especificacions sexistes o del masculí genèric. Posicionem la marca com a seguidora del millor hoquei i cedim tot el protagonisme a les atletes, fixant-nos en valors comuns a l’esport d’elit, sense distinció de gènere.
SK-hockey-06-cards
SK-hockey-07-totebag
SK-hockey-08-stick

L’altaveu
d’un mundial

Vam realitzar una campanya completa amb peces tant a offline com online per acompanyar a la marca en la presentació del patrocini a la premsa i també a les jugadores. Vam aconseguir que totes les seleccions participants connectessin amb el missatge i el compartissin a les xarxes per fer d’altaveu de la campanya.
SK-hockey-09-pantalla
SK-hockey-10-story1
SK-hockey-12-story3